UMHLANGA LIFE - THE ONLINE LIFESTYLE MAGAZINE

Friday, August 29, 2014

Congratulations To The Traffic Guy - 30 Years Of Radio and Happy Birthday!'It's been an amazing adventure from day 1', says ECR's Traffic Guy as he celebrates 30 years on air.


(Johan Von Bargen - JVB - The Traffic Guy - Image Supplied)

It's also his birthday today so he has more reason to celebrate.

His first traffic report was in 1984 for the then Radio Port Natal (which went on to become East Coast Radio).  At that time he was a traffic officer with the Durban City Police.

Fast forward 30 years and JVB is one of the most recognisable voices on the radio.  More than 1.6 million people tune in to hear his traffic report so that they can safely navigate traffic to get to work/school/home.

Johann Von Bargen is also a wealth of information and full of anecdotes.  He also has a huge female following.


(Source - East Coast Radio)
2 comments:

 1. đồng tâm
  game mu
  cho thuê nhà trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhac san cuc manh
  số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
  văn phòng luật
  tổng đài tư vấn pháp luật
  dịch vụ thành lập công ty trọn gói

  Cho dù kế sách trí tuệ của ngươi giỏi giang tới mức nào thì căn cơ của ngươi ở Thiết Vân vẫn còn quá mỏng.

  Tất sát bảng trong Nội các của Kim Mã kỵ sĩ đường!

  Ba người Hàn Bố Sở đều choáng váng ngây người, vẻ mặt đầy khiếp sợ.

  Những người có tên trong Tất sát bảng trong Nội các của Kim Mã kỵ sĩ đường đều là những nhân vật mà Đệ Ngũ Khinh Nhu cho rằng có đủ nguy hiểm. Sau khi những người này chết đi thì
  Mà phần còn lại của những linh dược này, đương nhiên bị Cửu Kiếm kiếp lợi dụng nốt, đẩy vào trong kinh mạch của Sở Dương. Hiện giờ, Sở Dương đang luyện hóa dược lực. Bằng công hiệu chính thức của đám dược lực này đã thừa đủ cho hắn đột phá liên tiếp tới Vũ giả lục phẩm. Lực lượng linh dược khổng lồ a…

  Nhưng Kiếm Linh lại áp chế cấp bậc của hắn cực kỳ chặt chẽ, để cho hắn chỉ có thể dừng lại tại Vũ giả nhất phẩm. Hơn nữa, dược lực nhiều như vậy cũng không để cho hắn luyện hóa, mà chỉ để chúng tràn ngập trong thân thể, trong kinh mạch của hắn mà thôi!

  Muốn lên cấp? Được rồi! Rèn luyện đi! Chiến đấu đi! Chỉ khi nào ngươi cảm ngộ được toàn bộ cảnh giới của Vũ giả Nhất phẩm thì mới cho phép ngươi tăng lên Nhị phẩm!

  ReplyDelete

 2. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful information specially the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this certain info for a long time. Thank you

  Divorce Attorneys Pretoria

  ReplyDelete